Αποδοτική και ασφαλής βελτίωση για το αυτοκίνητό σας σε λογικό κόστος από την Overload Performance.

 Η εταιρία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και εμπειρία ωστε να επαναπρογραμματίσει την εργοστασιακή ECU του αυοκινήτου σας
με σκοπό να βγάλει την μέγιστη (και ταυτόχρονα ασφαλή) ιπποδύναμη απο το σετάπ σας, με τροποποίηση μόνο εκείνων των παραμέτρων / limiters / χαρτών που χρειάζεται, διατηρώντας τις εργοστασιακές δικλείδες ασφαλείας .Διαδικασία tuning

Οταν το αυτοκίνητο ερθει στις εγκαταστάσεις μας, γίνεται αρχικά ανάγνωση (Read) του εργοστασιακού προγράμματος απο την ECU μέσω της διαγνωστικής θύρας (OBD) η με αλλο τρόπο εαν χρειάζεται 
( δείτε εδώ: Chip tuning - συχνές ερωτήσεις).


Στην συνέχεια με βάση το πλήρες σετάπ του αυτοκινήτου (πχ.σύστημα εξαγωγής / εισαγωγής, εκκεντρα, μπεκ,κλπ) δημιουργήται ενα αρχικό αρχείο το οποίο και γράφεται (Write) στην ECU με τον ιδιο τρόπο που διαβάστηκε.


Ακολουθεί , αναλυτικό data logging όλων των κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας του κινητήρα και δημιουργία νεου αρχείου προς εγγραφή / δοκιμή.

Η διαδικασία αυτή* επαναλαμβάνεται, μέχρι να "φέρουμε" τις παραμέτρους στις τιμές που ακριβώς θέλουμε.
Κατα την διαδικασία αυτή, μπορεί να εντοπιστεί και τυχόν δυσλειτουργία μερών / περιφεριακών του κινητήρα, οπότε και συμβουλεύουμε κατάληλα τον ιδιοκτήτη η / και μηχανικό του αυτοκινήτου προς επιδιόρθωση του προβλήματος.

 

 

 

 

* Η διαδικασία αυτή, πραγματοποιήται στον δρόμο, οπου και οι συνθήκες λειτουργίας του αυτοκινήτου ειναι οι πραγματικές! Εαν ομως ο πελάτης επιθυμεί να γινει σε δυναμόμετρο, μπορεί να κανονιστεί,
 με πρόσθετο κόστος, το κόστος του χρόνου στο δυναμόμετρο.

** Η διαδικασία αυτή ( write - data logging) ειναι προφανώς απαραίτητη, οχι μονο για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος αλλα και για την υγεία του κινητήρα! Ως εκ τουτου, κανένα αυτοκίνητο δεν φεύγει απο τα χέρια μας χωρίς να εχει υποστεί την διαδικασία αυτή. Για τον λόγο αυτό και δεν αναλαμβάνουμε tuning "εξ αποστάσεως" (πχ αποστολή του εγκεφάλου για προγραμματισμό).
Ολοι δε, οι συνεργάτες μας, ειναι εκπαιδευμένοι ωστε να εκτελούν την διαδικασία αυτή σωστά και πάντοτε τα αποτελέσματα ελέγχονται απο εμάς.