Εγγύηση

Δίδεται εγγύηση καλής λειτουργίας 1 ετους για το software που «φορτώνουμε» στην ECU. Η εγγύηση αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με το software (απροβλημάτιστη λειτουργία του) και όχι με τα μηχανικά & ηλεκτρικά μέρη του κινητήρα και του αυτ/του. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ενημερώνεται οτι η αύξηση της ιπποδύναμης του κινητήρα ειναι εκτός των προδιαγραφών του κατασκευαστή του αυτοκινήτου και η αύξηση αυτή γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν της συγκατάθεσής του.

 

Υποστήριξη

 

- Κάρτα μέλους του Overload club

Ο πελάτης μετά την επαναχαρτογράφηση της ECUυ , παραλαμβάνει την κάρτα μέλους, που αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας - στοιχεία ιδιοκτήτη και την ημερομηνία τοποθέτησης.

Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η ταυτότητα του προγράμματος που έχει τοποθετηθεί. Στο μέλλον όποια υπηρεσία παρέχεται σε αυτόν, συνδέεται άμεσα με αυτή την κάρτα. Με το «δέσιμο» αυτ/του – προγράμματος, παρέχεται στον πελάτη το πρόσθετο πλεονέκτημα της αύξησης της μεταπωλητικής αξίας του αυτ/του, καθώς μαζί με το αυτοκίνητο, ο αγοραστής «κληρονομεί» και όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η κάρτα μέλους.

 

- Δυνατότητα για επαναφόρτωση του εργοστασιακού η βελτιωτικού προγράμματος

Παρέχεται δωρεάν* η δυνατότητα για επαναφόρτωση του εργοστασιακού η βελτιωτικού προγράμματος όσες φορές το επιθυμεί ο πελάτης.